Sairaanhoitaja, Onnikoti Venny, Tuusula [Finland]


 
Familar Hima
22.8.2023
kokoaikainen
Lisätietoja
Tuusula, Päivärinteentie
Hae paikkaa

Familar Hima
View larger map

Keyboard shortcuts
Map data ©2023
Terms of Use
Report a map error

Sairaanhoitaja, Onnikoti Venny, Tuusula

Tule tekemään vammautuneiden ja neurologisesti sairaiden hoitotyötä ainutlaatuiseen iloiseen joukkoomme!

Haemme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kauniiseen ja moderniin kotiimme.

Mihin tulet töihin?

Keväällä 2020 avautunut Onnikoti Venny tarjoaa ympärivuorokautista, pysyväisluontoista tehostetun palvelun asumista sekä asumisvalmennusta ja intervalliasumista. Kotimme sijaitsee Tuusulan Lahelassa omakotialueella maaseutumaisemassa.

Mitä pääset tekemään?

Sairaanhoitajana pääset tekemään jokapäiväistä hoitotyötä ja kehittämään yksikkömme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Meillä arki sujuu ja soljuu, käytämme työssä vahvuuksiamme ja osaamistamme sekä tuemme toinen toistamme.

Kuka sinä olet?

Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja tai opintojesi loppusuoralle ennättänyt opiskelija. Joukossamme viihtyy parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut vammautuneiden ja neurologisesti sairaiden parissa työskentelystä.

Miksi tulisit meille töihin?

Onnikoti Vennyssä pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hymy huulilla. Tiimiämme kuvaa kehitysmyönteisyys ja jokaisella tiimiläisellä ja asukkaalla on mahdollisuus kehittää toimintaa eteenpäin.

Olemme joustava työnantaja ja meillä kaikki saavat osallistua työvuorosuunnitteluun. Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Huolehdimme osaamisen kehittymisestä ja tarjoamme monipuolisia sisäisiä koulutuksia, kuten saattohoito, haavanhoito ja työergonomia.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta.

Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES: n mukainen. Lue lisää: Yksityisen sosiaalipalvelualan palkat nousevat merkittävästi uuden työehtosopimuksen myötä - Onnikodit

Työ on 2-vuorotyötä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Lue Duunitorin artikkeli sairaanhoitajan työstä Onnikodissa - Onnikodit

Kerron mielelläni lisää:
Palvelujohtaja Kristiina Laitinen

040 125 6270 (arkisin klo 8–16)

kristiina.laitinen@onnikodit.fi

Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال